SANT ANTONI 2012

Malgrat el fred siberià prop de 300 persones van participar a la festa de sant Antoni 2012 a Vallibona. Dissabte pel matí es va muntar la barraca a Vallibona amb l'ajut d'uns quants vallibonencs que aguntaren el fred. Als vols de les cinc les cavalleries morellanes de Morella a Cavall van fer l'entrada de la carrasca i en acabar van fer gaudr a xiquets i xiquetes punjant-los a una volteta al voltant de la barraca. Després la comissió va organitzar unes pinyates, algunes d'elles enfarinades, on participaren xiquets de totes les edats. Prop de les set es va fer la missa tradicional en honor a sant Antoni, i en acabar acompanyats pels gaiters la processó de les tees va arribar a la plaça de sant Antoni, on el capellà va fer les seues benediccions, i la comissió va repartir pastissets, mistela i aiguardent a tots ell assistents. Sant Antoni va estar acompanyat pel dimoni, els seus dimoniets i els dimonis de Bétera que com tots els anys feren correfocs al voltant de la barraca. En acabar es va botar foc a a la barraca, amb la vigilància dels bombers de Morella que vigilaren en tot moment el foc. A les vols de les 21 hores al poliesportiu es va donar sopar, es va sortejar un corde i com novetat es va fer la típica "oferta" o "subhasta" dirigida amb molt d'éxit per Sento "Cuartiella" on els vallibonencs van oferir productes naturals com ara la mel, oli d'oliva, pastissets, licors de taronja i mandarina, una peca de ceràmica de Xuxo Jesus Rubio, tot per tal de col·laborar amb la Comissió de sant Antoni 2012 amb les despesses originnades en organitzar la festa i que puga continuar l'any vinent.

Mireu reportatge de Comarques Nord

http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.300249273357710&type=1

 
Audiovisual de la Festa de Sant Antoni 2012 a Vallibona per Carles Cabrelles celebrat 28 de gener de 2012 (Rama) i 4 de Febrer (santantonà)

Malgrat el fred que ens va accompanyar al voltant de 50 persones van ajudar a fer la malea de savina, el pi i les branques per montar la barraca de sant Antoni el proper 4 de febrer a Vallibona.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3157469224982.152289.1512800171&type=3

Mireu SANT ANTONI 2011

MIREU  MÉS FOTOS I A MOLTA MAJOR RESOLUCIÓ A Internet: http://vallibona.ppcc.cat  i http://avinsilona.ppcc.cat